Kjemisk peeling

Perfekt for deg som ønsker en sunn, vakker og glødende hud!

Soleksponering og akne, sammen med økende alder kan gjøre huden rynkete, ujevn, flekkete og etterlate arr. Hudens celler reproduseres ikke like raskt når vi blir eldre. Huden blir både tørrere og tynnere. Gamle døde hudceller samler seg på hudoverflaten og gjør huden tørr og  livløs med en ujevn struktur.


Pigmentflekker, ujevn hudtone og pigmentering, akne-hud, aldrende hud og hud som er skadet av solen – er alle eksempler på tilstander som kan ha svært god effekt av kjemisk peeling. Det finnes en rekke ulike peeling-substanser på markedet, og våre hudpleiere anbefaler type behandling etter dine ønsker og behov.

 

Hjemmeprodukter er vesentlig for et godt og optimalt resultat, og for å opprettholde effekten av behandlingen. Våre behandlere vil skreddersy et hudprogram som passer for din hud.

Kjemisk peeling er en teknikk som brukes for å forbedre og glatte ut ujevnheter i det ytre hudlaget. Behandlingen innebærer en kontrollert skade av hudlaget som fører til at ny hud blir generert.

Ønsker du en hud som ser glattere og yngre ut bør du vurdere kjemisk peeling!

Kjemisk peel er en velutprøvd, trygg og virkningsfull behandling, som gir en sunnere hud, mindre porer, mer glød samt glattere og jevnere hudoverflate. Behandlingen kombineres med hjemmeprodukter og benyttes til utbedring av solskader, pigmenteringer, akne, arr, store porer, generelle aldringstegn, og for å gi glød samt en friskere og mer homogen hudfarge. Kjemisk peeling er ulike syrer i ulike styrker.

 

Som en reaksjon på behandlingen vil huden kunne flasse, gjelder primært ved en dypere peeling. Varighet og grad av flassingen, vil være avhengig av hvor dypt peelingen har virket. Det anbefales å ta en kur, alt fra 1-6 behandlinger, avhengig av hvilken type kjemisk peeling som benyttes. Etter en kur anbefales en behandling med jevne mellomrom for å opprettholde en frisk, sunn, jevn og ren hud. Effekten og resultatene avhenger av hvilken type peel som blir benyttet, antall behandlinger og oppfølging av hjemmeprogram.