Omtaler

kundevurderinger

Hva folk sier?

Er ikke den som skriver anbefalinger på hverken produkt eller behandlere men denne gangen må jeg bare komme med noen ord Har prøvd mange produkt og vært innom flere behandlere i mitt liv men det var først når jeg kom i kontakt med Lise og Drøbak Hudpleie at jeg virkelig har følt med skikkelig ivaretatt . Lise er profesjonell til fingerspissene i tillegg til sin varme og sit engasjement for at kundene skal få den riktige behanlingen . At hun har de beste produktene på markedet er heller ikke noen bakdel he he : ) Mvh
Elizabeth~Jane Hagen
Tidligere hår og skjønnhetsmodell.
Da jeg kontaktet Drøbak Medisinske Hudpleie, ble jeg møtt av Lise, en entusiastisk hudpleier og sykepleier som virkelig brant for jobben sin. Hun er profesjonell og er alltid tilgjengelig. Jeg har tatt to Mela Peel behandlinger og ser alt fantastiske resultater. Jeg ser forbedringer hver uke. Huden er blitt glattere, porene mindre og hudfargen jevnere. Jeg skal garantert fortsette å gå til henne med jevne mellomrum. Det er gøy å se så bra resultater etter såpass kort tid. Er veldig glad jeg fant Drøbak Medisinske Hudpleie og Lise😊
Monica Hegge
Klinikken ligger idyllisk og praktisk til. Her får jeg høy kompetanse, behandlingen tilpasset meg og varme råd. Produktene jeg har kjøpt har hvert veldig drøye og har ikke skilt seg med annen makeup. Dette er virkelig behandling og produkter som gjør forskjellen på huden min. Da det er vanskelig å sette av tid til egenpleie i en hektisk hverdag, er så fint at klinikken er rask med svar og timebooking. Dette er hyggelig sted å være og som tar seg tid til deg.
Hilsen Merethe Walle
Jeg har gått til Drøbak medisinske hudpleie i 2,5 år. Før jeg begynte der hadde jeg tidvis tørr hud, av og til store kviser og også litt røde merker i huden. Dette er helt borte etter behandling hos Lise. Jeg føler meg veldig godt ivaretatt av den profesjonelle behandleren Lise er. Kan virkelig anbefale alle damer som bryr seg om ansiktshuden å ta seg en tur til Drøbak medisinske hudpleie.
Hilsen Mette (51)
Mine erfaringer og opplevelser hos Lise er bare positive, og jeg føler meg alltid ivaretatt på en behagelig og kyndig måte. Hun er en dyktig spes. sykepleier og behandler, og jeg har alltid vært fornøyd med resultatet. Anbefales på det varmeste!
Torild