IPL – laser

gir et raskt og effektivt resultat på pigmenter og sprengte blodkar/couperose, på ansikt, hals, bryst og hender. Behandlingen er egnet for alle hudtyper, og vil i tillegg gi en generell hudforbedring med finere porer, forbedret hudtone og tekstur for en jevn, strålende og sunn hud.

Antall behandlinger er individuelt, alt fra 1-3 behandlinger bør påbergenes med ca 4 uker mellom hver behandling.

Alma Beauty REJUVE™

Før IPL behandling

Det er viktig at du ikke er solbrun før behandling. De siste 4 ukene før behandling bør det området som skal behandles beskyttes mot sol.

Etter behandlingen

Laserbehandling er en veldig trygg behandling, og bivirkninger er veldig sjeldne. De fleste opplever ikke behandlingen som smertefull. Det er vanlig å oppleve en kortvarig lett svie i huden etter behandlingen. Rødhet og hevelse er også vanlig i behandlingsområdet. Dette går over i løpet av noen få dager. Det er mulig å gå tilbake til jobb etter behandlingen. Om ønskelig kan man dekke over rødheten med makeup.

Antall behandlinger

Er individuelt. Man bør regne med gjennomsnittlig 1-3 behandlinger, disse bør uføres med ca 4 uker. Unngå soleksponering de første 4 uker etter behandlingen, benytt høy SPF.