Aquagold

Aquagold er uten tvil den nye ”it” behandlingen og har tatt Hollywood med storm, og kalles ofte ”The Golden Cocktail” og er noe av det hotteste innen medisinsk hudpleie.

Aquagold gir huden et skikkelig løft med en ”plumping” effekt, ny glød, fornyet spenst, bedre fuktighet, forminsker porer og forbedrer hudstrukturen. Den reduserer også fine linjer, regulerer talgproduksjonen, forbedrer pigmenteringen og gir en helt fantastisk glød!

Aquagold er mikroinfusjon av en spesialtilpasset cocktailblanding som kan tilpasses og skreddersys til hver enkelt hudtype, ønske og behov.

Den består av en hyaluronsyrefiller (fukt), vitaminer, mineraler, antioksidanter og muskelavslappende. Aquagold er medisinsk klassifisert og består av 20 gullbelagte nåler som leverer microinjeksjoner 0,66mm ned i huden.

Behandlingen kan utføres i ansikt, på hals og bryst, og tar fra ca 30-60 min, etter behandlingen vil du oppleve litt rødhet i 1-2 timer. Maksimal effekt etter14 dager, for å opprettholde resultatet anbefales det å gjenta behandlingen hver 3-6 mnd.