MEDISINSK RYNKEBEHANDLING

Rynkereduserende injeksjoner

Medisinske antirynke injeksjoner får muskelen til å slappe av ved at en liten mengde av et muskelavslappende legemiddel sprøytes inn for å blokkere nerveimpulser i utvalgte ansiktsmuskler. Legemiddelet har siden 90-tallet stadig blitt mer brukt for å redusere linjer og rynker, ved at muskelen hindres i å trekke seg sammen og rynker glattes ut.

Hvilket område kan behandles:

De viktigste områdene i ansiktet som kan behandles er glabella(mellom øyebrynene), pannen og smilerynker, men også rynker rundt munnen, hengende munnviker, øyebrynsløft og hake.

Ved moderat bruk vil personlige trekk opprettholdes. Virkningen begynner allerede så smått etter ca 1-2 døgn og øker gradvis i ca 10 – 14 dager. Bivirkninger etter behandling forekommer svært sjeldent, og er milde, lokale og forbigående. Varigheten er individuell, men varer som regel i ca 3-5 mnd.

Avhengig av antall områder tar behandlingen ca 15-30 min.  Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

De første 3-4 timene bør man unngå å gni eller massere det behandlede området, og unngå å trene 24 timer etter behandling.

På grunn av pålagt endring av rutiner rundt rynkebehandling er prisene og rutinene endret. Alle kunder må gjennom en elektronisk “konsultasjon” med klinikkens ansvarlige lege. Dette får du tilsendt av meg før første behandling og denne må være godkjent av legen i forkant av behandlingen.

Pris avhenger av området som skal behandles, fra kr 1900,-.