LYS BEHANDLING

DERMALUX LYSBEHANDLING

Endelig kan Drøbak Medisinske Hudpleie tilby markedets beste lysbehandling – LED fototerapi fra Dermalux, har den nyeste teknologien og den raskeste behandlingstiden.

Behandlingen har blitt kåret til den beste estetiske behandlingen 5 år (2013-2014-2015-2016-2017) på rad i England.

Dette er en ikke-invasiv behandling som utnytter kraften av lys til å stimulere, reparere, balansere og fornye huden, eller til å løse uønskede hudtilstander på ansikt og kropp.

LED fototerapi støttes av omfattende kliniske studier som beviser hvordan ulike bølgelengder har ulike gunstige effekter på huden.

Dermalux systemet leverer bølgelengder med en optimal energi, intensitet og dose som gir det beste resultat på ulike tilstander som: psoriasis, eksem, diffus rødhet, acne Rosacea, acne, brannsår, inflamasjoner, pigmenter, dermatit, tap av glød, kollagen, elastin, linjer og rynker mm

Dermalux tri wave består av 3 ulike  bølgelengder. Lysene kan benyttes separat eller i kombinasjon og program velges ut fra ønsket effekt og evt med kombinasjoner som for eksempel Venus Freeze, microneedling og evt kjemisk peel.

Dermalux LED Rød 633nm

Denne bølgelengden påvirker cellenes kraftstasjon, og øker kroppens naturlige form for cellulær energi (ATP). Dette  påvirker igjen fibroblastene som øker kollagen- og elastinsyntesen. Mikrosirkulasjon og lymfesystemet blir også stimulert, og huden kvitter seg raskere med avfallstoffer. Indikasjoner:

Hudforbedring

Tørrhet

Finere linjer, rynker

Ujevn hudtone

Manglende sirkulasjon og glød

Lavt innhold av kollagen og elastin i huden

Dermalux® LED blå 415nm

Denne bølgelengden har kraftige antibakterielle egenskaper, og har en ødeleggende effekt på p.acne bakterien. Samtidig er det blå lyset med på å redusere talgproduksjonen samt at den har en antiinflammatorisk effekt. Indikasjoner:

Alle typer acne

Regulering av talgproduksjon

Problemhud

Etterbehandling for å dempe inflamasjoner

Dermalux® LED nær infrarød 830nm

Dette er den bølgelengden som blir absorbert dypest i huden.  Den akselerer tilheling og reduserer arrdannelser. Den har en kraftig antiinflammatorisk effekt.  Infrarød stråling på 830nm har god effekt på acne og rosacea. Bølgelengden har en klinisk dokumentert effekt på pigmenteringer, og øker penetreringen av ulike kremer/serumer.

Rødhet

Svake kar

Reaktiv og sensitiv hud

Inflammasjoner

Betennelser

Svekket hudbarriere

Pigmenteringer

Behandlingen er en “no hands on” behandling hvor du ligger og slapper av i 20 min med  lysterapi.  For å oppnå et optimalt resultat må du ha flere behandlinger.

Dette er en behandlingsform som passer for alle hudtyper, og behandlingene kan utføres hele året.

Dermalux power plan skreddersys for deg og ditt behov.

Bor du i Drøbak, Ås, Vestby, Son, Hvitsten, Ski, Langhus, Nesodden og omegn, og ønsker tips og hjelp til behandling av ulike hudtilstander, eller ønsker du å vite mer om Dermalux lys behandling? Ta kontakt for en gratis konsultasjonstime.