Om Drøbak Medisinske Hudpleie

Velkommen til min hjemmeside!

Jeg har alltid hatt stor interesse for sunn og god hudhelse. Jeg tok min grunnutdannelse ved Statens Sykepleier Høgskole i Oslo, og i 2014 norges høyeste videreutdannelse i dermatologi ved Senzieakademiet og Høgskolen i Buskerud og Vestfold.

Drøbak Medisinske Hudpleie er en klinikk med hovedfokus på sunn og vakker hud, og ønsker å tilby de mest virkningsfulle behandlingene på markedet. Vi tilbyr både kosmetiske og medisinske behandlinger innen hudforbedring og ulike hudproblemer som pigmentflekker, rynker, linjer, akne og arr.

 

LURER DU PÅ OM BEHANDLINGENE OG PRODUKTENE DU BRUKER VIRKER?

– Nå ternger du ikke lure lenger! Som første klinikk i Drøbak tilbyr vi scanning av huden din. Vi kan «se» gjennom hudoverflaten og avdekke tisltander i huden, som ikke kan ses med det blotte øye.

Mitt ønske er å hjelpe deg med å oppnå en vital, sunn og vakker hud, og kunne gi deg individuelt tilpassede råd og behandlinger som vil være mest mulig virkningsfull og hensiktsmessig for deg.

Er det noe du er usikker på?
Lurer du på hva som er best for DIN hud?

-Ta gjerne kontakt med meg for mer informasjon om mitt behandlingstilbud og timebestilling, og lik meg gjerne på Facebook så vil du motta informasjon og spesialtilbud!

Bor du i Drøbak, Ås, Vestby, Son, Hvitsten, Ski, Langhus, Nesodden og omegn, og ønsker tips og hjelp til behandling av ulike hudtilstander, eller ønsker du å vite mer? Ta kontakt for en gratis uforpliktende konsultasjonstime.

Velkommen!

Drøbak Medisinske Hudpleie
Lise Johnsen
Spes. utd. Sykepleier i Dermatologi
Tlf. 905 84 677

Adr. Skogveien 24, Drøbak
E-post: lise.merete.johnsen@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*
*
Website