AQUAGOLD

🌟RED CARPET TREATMENT🌟 Aquagold – revitalisering og glød av huden. Fantastisk behandling hvis du ønsker å stråle litt ekstra i juletiden🌟🌟 #aquagold #redcarpettreatment #glødendehud #hudforbedring#revitalisering #glow #thegoldencocktail

Aquagold is coming to town…🎶🎶 🎶 Drøbak medisinske hudpleie kan nå endelig tilby «The golden cocktail»🙌🙌 som består av en blanding med mesoterapi, filler og muskel avslappende middel. Ved hjelp av syltynne 24 karats gull mikronåler sluses cocktailen inn i huden. Fine linjer, store porer, fet hud og overfladiske arr reduseres og etterlater en helt fantastisk glød!! 🤩🤩 Ta kontakt for mer info eller time bestilling. 😍#skinnboost#antiwrinkle#aquagold#glød#partytime#mesoterapi#thegoldencocktail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*
*
Website