AQUAGOLD

?RED CARPET TREATMENT? Aquagold – revitalisering og glød av huden. Fantastisk behandling hvis du ønsker å stråle litt ekstra i juletiden?? #aquagold #redcarpettreatment #glødendehud #hudforbedring#revitalisering #glow #thegoldencocktail

Aquagold is coming to town…?? ? Drøbak medisinske hudpleie kan nå endelig tilby «The golden cocktail»?? som består av en blanding med mesoterapi, filler og muskel avslappende middel. Ved hjelp av syltynne 24 karats gull mikronåler sluses cocktailen inn i huden. Fine linjer, store porer, fet hud og overfladiske arr reduseres og etterlater en helt fantastisk glød!! ?? Ta kontakt for mer info eller time bestilling. ?#skinnboost#antiwrinkle#aquagold#glød#partytime#mesoterapi#thegoldencocktail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*
*
Website