KLASSISK HUDPLEIE

Velkommen til en klassisk hudpleie hvor huden blir renset i dybden!

Denne behandlingen er fin for alle hudtyper. Først får du en grundig hudscanning/hudanalyse, for å finne frem til den beste behandlingsmetoden for deg og huden din. Deretter følger rensing av huden med fjerning av død hud, forsiktig damp og utrensing, eventuelt utklemming av sorte/hvite(milier) prikker om du ønsker det. Du slapper av med en maske etter din hudtype, og avslutter med lett ansiktsmassasje og krem. Voilà og huden din er frisk og klar, med fornyet glød!

Det er også mulig å bestille ekstra:

  • spesial serum tilpasset din hudtype
  • mild kjemisk peeling for ekstra glød for normal/sensitiv hud.
  • spesialmasker
  • Lys behandling tilpasset din hudtype med
  • farging av vipper og bryn

Etter en slik behandling kjenner jeg huden din enda bedre, og vil kunne gi deg gode råd med valg av riktige produkter for din hudtype.

Velkommen!

Drøbak Medisinske Hudpleie AS

Lise Johnsen

Kosmetisk sykepleier

905 84 677

Hudpleie, hudpleier, kosmetisk sykepleier, kosmetisk dermatologisk sykepleier, medisinsk hudpleie, hudbehandling, hudpleieklinikk, hudanalyse, hudscanning, klassisk hudpleie, dyprens, damping, utklemming, komedoner, sorte prikker, milier, hvite prikker, oxygenetix, dermaceutic
Linjer, rynker, store porer, kviser, akne, acne, arr, arrbehandling, glødende hud, medisinske injeksjoner, rynkebehandling, venus freeze, dermalux, lys behandling, led lys behandling, cryopenn, vorter, hudfliker, kirsebærangiom, fibrom, skin tags, seboreisk keratose, pigmentflekker, pigmenteringer, aldersflekker, dermaroller, microneedling, kjemisk peeling, syrebehandling, fruktsyrebehandling, fruktsyre peeling, fruktsyre, pigmentbehandling, cosmeceuticals, dermaceutic,  kryopenn,Drøbak, Vestby, Ås, Son, Ski, Langhus, Nesodden, Fagerstrand,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*
*
Website