HVORDAN BEDRE HUDEN RUNDT ØYNENE OG MUNNEN?

Områdene rundt øynene og over munnen er blant de første områdene hvor linjer/rynker vises, og skyldes mangel på kollagen/elastin i huden.
Ved å bruk Activ Retinol 1% spesielt i disse områdene som et nattserum, stimuleres den naturlige cellefornyelsesprosessen, og på dagen et oppstrammende serum, Derma Lift 5.0 stimuleres kollagen- og elastinsyntesen og de synlige aldringstegnene i disse områdene vil reduseres.
Vi anbefaler en dypere kjemisk peeling på spesielt synlige linjer, og vi ser at vekselvis kjemisk peeling og microneedling gir de beste resultatene på nettopp disse utsatte områdene.

 

 

ea457adccaa9e569cff05de9b4f3b04d_XL

 

Hudpleie Drøbak, Hudpleie Ås, Hudpleie Vestby, Hudpleie Son, Hudpleie Hvitsten, Hudpleie Ski, Hudpleie Langhus, Hudpleie Nesodden

ANTI-AGE BEHANDLING – KJEMISK PEELING

Ved å gjøre kjemiske peelinger regelmessig vil linjer og rynker minske, og huden vil få et sunnere og yngre utseende.

Linjer og rynker tyder ikke bare på at huden har begynt å miste sin fuktighet og spenst, men også at grunn strukturen i huden ikke lenger er aktivt og robust.

Jevnlige kjemiske peelinger blir som å ta huden til treningssenteret. Du blir kvitt de gamle, tørre hudlagene, samtidig som cellefornyelsen øker og huden begynner å fungere skikkelig igjen.

 

Drøbak Medisinske Hudpleie

905 84 677
Lise Johnsen
Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

lise.merete.johnsen@gmail.com

Hudpleie Drøbak, Hudpleie Ås, Hudpleie Vestby, Hudpleie Son, Hudpleie Hvitsten, Hudpleie Ski, Hudpleie Langhus, Hudpleie Nesodden